Vendégkönyv

Ismeri a Magnegoldot? Mondja el véleményét!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 thoughts on “Vendégkönyv

 1. Zoltán

  A bal oldalon két , a jobb oldalon egy 4 mm-es veekövem volt. Vesekőrobbantásra voltam előjegyezve, de előtte az orvosom mondta, hogy kezdjem el szedni a Magnegold tablettát naponta 1 szemet. Amikor tegnap a vesekőrobbantásra mentem, az ultrahangon már csak apró morzsák voltak láthatók, ezért nem is kellett csinálni semmit. Továbbra is szedem, én bízom benne.

 2. Márta

  Az alábbiakban szeretném megosztani tapasztalataimat a Magnegold kapszulával kapcsolatban.
  2007 óta küzdök vesekő problémával. Akkor a jobb vesémben 3 db nagyjából egyforma méretű (6mm-es), calcium-oxalat összetételű köveket állapítottak meg.
  A bal oldalon pedig vesehomok volt látható.
  ESWL-kezeléseket kaptam. A köveknek egyenként, egy kezelés elegendő volt ahhoz, hogy az összetört darabkák szépen kiürüljenek a vesémből. Köszönhető ez annak a kiváló szakértelemnek, amit kezelőorvosom képvisel. Ennyi év után talán megengedhetem magamnak, hogy elfogultan írjak róla, hiszen emberileg és szakmailag is nagyra tartom!
  Az Ő személyében engem a sors a lehető legjobb kezekbe adott.
  Sajnos azóta is képződik mindkét vesémben homok és apró kődarabkák. Eddig nem volt sok lehetőség arra, hogy a bő folyadék fogyasztás mellett egy tabletta is segítse vesém tisztulását. De most már van!
  Nagy örömmel és lelkesedéssel fogadtam kezelőorvosomtól a Magnegold kapszula ajánlását. Még aznap megvásároltam és hazaérve bevettem az első adagot. 2 óra elteltével már kezdtem érezni egyfajta „mozgolódást” a vesémben. Innentől kezdve 6 napon át rengeteg (minden túlzás nélkül) homokot ürítettem. Egy-egy kiürült homok kupac szabad szemmel jól látható volt. Utána néhány napig kevesebb mennyiség jött, de a lényeg, hogy jött!
  Ez pszichésen is rendkívül jó hatással volt rám.
  Immár 3 hónapja szedem rendszeresen a Magnegold-ot (napi 1x) és azóta is gyakran látok a vizeletemben homokot. Naponta átlagosan 3 liter szénsavmentes folyadékot iszom.
  Eddig még egyetlen alkalommal sem volt fájdalmam, pedig néha tényleg nagy kupac homokot hozott ki a Magnegold.
  Más panaszaimon is segített (menstruációs görcsök, szorongás enyhítés).
  Javaslom azoknak, akik hasonló problémával küzdenek, hogy feltétlenül próbálják ki ezt a készítményt, nem fognak csalódni benne!
  Véleményem szerint a Magnegold kapszula megszületése egy régóta várt, széleskörű igényt elégít ki a vesekővel küzdő emberek körében.
  Köszönet illet mindenkit, aki tevékenyen részt vett e felbecsülhetetlen értékű készítmény létrejöttében!
  Őszinte tisztelettel: Kerekes Márta

 3. János

  Nekem gyerekkorom óta rendszeres időközönként alakulnak ki veseköveim (kalcium-oxalát). Sokat szenvedtem már velük, ESWL kezelésben (kőzúzás) is többször volt már részem.
  Legutóbb új urológusnál jelentkeztem a problémámmal, aki újra több, közepes méretű követ diagnosztizált. Nem igazán lepett meg a dolog – nálam ez valószínűleg genetikai eredetű. Az orvosom ekkor ajánlotta figyelmembe ezt a készítményt a további kezelések kiegészítésére és hosszú távú megelőzésre. Ekkor magamban arra gondoltam: végre már valami készítmény, ami a segíthet a problémám enyhítésében. Mindig is arra gondoltam, miért nem fordít erre nagyobb figyelmet az orvostudomány?
  A kapszula alkalmazása mellett már két kőzúzáson vagyok túl. Ezalatt azt tapasztaltam, hogy sem a beavatkozások alatt, sem azóta görcsölést, fájdalmat nem igazán éreztem, a kődarabkák pedig szépen ürülnek. Hosszú távú megelőző hatásában is nagyon bízom. Ami pedig külön öröm számomra, hogy természetes hatóanyagot tartalmaz és magyar fejlesztésű.

  Eddigi tapasztalataim alapján minden hasonló problémával küszködő sorstársamnak csak ajánlani tudom.

 4. Tóth Julianna

  Kiváló terméknek tartom a Magnegold kapszulát,mert 2 havonta kőzúzásra jártam,míg nem ismertem meg az interneten ezt a segítséget.6 dobozzal szedtem már, nincs vesekövem,de megelőzés céljából újra rendeltem.Köszönöm ezt a segítő csodát.

 5. BÉDA BENŐ

  MIELŐTT FELFEDEZTEM A MAGNEGOLD KAPSZULÁT,MÁR HETEK ÓTA GÖRCSÖLTEM, ELŐ IS JEGYEZTEK VESEKŐZÚZÁSRA. 3-4 NAPI SZEDÉS UTÁN MEGSZŰNTEK A GÖRCSEIM,ENNEK MÁR 4 HÓNAPJA, A LEGUTÓBBI ULTRAHANG MÁR NEM MUTATOTT KI KÖVET,ÉS EZ SZENZÁCIÓS!KÖSZÖNÖM

 6. Edina

  Egy éves kislányomnak néhány hónapos korában derült ki, hogy több 2-2,5,mm-es calcium-oxalát köve van. Engem az érdekelne, ilyen pici gyereknêl lehet-e használni a MagneGoldot. Orvoshoz júniusra van előjegyzésünk. Addig esetleg megelőzhetném-e ezzel a további kőnövekedést, kőtermelődést?